آموزش عکاسی, آموزش ها 11 دقیقه 156

3 ترفند برای گرفتن تصاویر هوایی

چکیده3 ترفند سریع برای گرفتن تصاویر هوایی بهتر! من از طریق آزمون و خطا در طول 5 سال عکاسی با drone (پهباد، هلی شات) نکات زیادی برای گرفتن تصاویر هوایی یاد گرفته ام، بنابراین، هر وقت از من راهنمایی خواسته می شود، معمولاً 3 چیز به ذهنم خطور می کند. من معتقدم که پیروی از […]

3 ترفند سریع برای گرفتن تصاویر هوایی بهتر!

من از طریق آزمون و خطا در طول 5 سال عکاسی با drone (پهباد، هلی شات) نکات زیادی برای گرفتن تصاویر هوایی یاد گرفته ام، بنابراین، هر وقت از من راهنمایی خواسته می شود، معمولاً 3 چیز به ذهنم خطور می کند. من معتقدم که پیروی از این نکات به هرعکاسی کمک میکند تا تصاویر و فیلم های هوایی حرفه ای تری با drone بگیرد. در درجه اول با پهباد DJI  کار میکنم اما این نکات برای سایر مدل ها نیز سودمند است. در ادامه 3 ​نکته برای عکاسی و فیلم برداری هوایی بهتر ارائه میشود.


1 – با تعیین لوکیشن (محل) برنامه ریزی کنید.

بیشتر اوقات عکاسان هوایی بدون برنامه و هدف به مقصدی می روند اما نمیدانند آماده بودن است که باعث خلق تصاویر خارق العاده میشود. بنابراین با استفاده از منابع موجود در اینترنت، لوکیشن مورد نظرتان را پیدا کنید و از قابلیت اپلیکیشن های تصویری مثل اینستاگرام استفاده کنید و ببینید در لوکیشن و مقصد مورد نظرتان تا به حال چه تصاویری گرفته شده است. هچنین میتوانید با استفاده از برنامه Google Earth  تصاویر ماهواره ای یا ویو چشم پرنده (منظره از ارتفاع بالا مثل چشم های پرنده در آسمان دیده میشود) را مشاهده کنید که کمک می کند قبل از رفتن به مقصد مطلع باشید چه چیز ارزش عکاسی دارد و کجا پهباد را بلند و زمین بنشانید یا موانعی که باید هواستان باشد یا حتی محل پارک خودرو غیره.

بررسی آب و هوای منطقه برای اطمینان از پرواز در بهترین شرایط ممکن یکی دیگر از مواردی است که باید برای آن آمادگی داشته باشید. UAV Forecast اپلیکیشن محبوبی است که سرعت باد، احتمال بارندگی، میزان دید و دما، زمان غروب و طلوع خورشید همراه با ویژگی پیش بینی ساعتی – می تواند به شما کمک کند بهترین زمان برای عکسبرداری (تصاویر هوایی) را تعیین کنید. چرا که کیفیت نور و هوا بر تصاویر هوایی اثر میگذارد.

اپلیکیشن UAV Forecast
اپلیکیشن UAV Forecast
اپلیکیشن Google Earth
استفاده از اپلیکیشن Google Earth

2 – برای گرفتن تصاویر هوایی به سوژه نیاز دارید.

 در هشتگ اینستاگرامی fromwhereidrone# میتوانید تصاویر متمایزی را مشاهده کنید. یکی از اصلی ترین چیزهایی که به نظر من  باعث از بین رفتن  یک تصویر میشود نداشتن سوژه جالب و قابل تشخیص است. داشتن سوژه عالی یکی از اصلی ترین کلیدهای ثبت تصاویر هوایی است.

این موضوع  به چند دلیل مهم است، اول اینکه یک سوژه عالی قطعا چیزی را به بیننده تصویر می دهد تا روی آن تمرکز کند و دوم، ایجاد حس مقیاس در ببینده (یعنی به مخاطب تصویر شما یک نقطه مرجع میدهد که از آنجا می تواند بفهمد عناصر دیگر در عکس چقدر بزرگ یا کوچک هستند. عناصر کلیدی مثل وسعت آسمان یا یک منظره وسیع که بیننده را به وجد می آورد) هنگامی که پهباد چند متر بالا میرود زمین به سرعت فشرده و همه چیز کاملاً انتزاعی می شود؛ یک سوژه این امکان را به شما میدهد تا داستانی روایت کنید. مثل قایق تنهایی احاطه شده در آب که احساس انزوا را منتقل میکند یا قایقی که در دریا گم شده است.

برای گرفتن تصاویر هوایی به سوژه نیاز دارید.
برای گرفتن تصاویر هوایی به سوژه نیاز دارید.
برای گرفتن تصاویر هوایی به سوژه نیاز دارید.
برای گرفتن تصاویر هوایی به سوژه نیاز دارید.

3 – از مزیت عکاسی پیشرفته بهره ببرید.

در اینجا نگاهی گذرا میکنیم به دو حالت پیشرفته عکاسی، که باید در عکاسی و فیلمبرداری با پهباد در نظر بگیرید. من دوست دارم با استفاده از Bracketing Auto Exposure (AEB) عکس هایم را در قالب RAW ثبت کنم، یعنی می توانید پی در پی چندین عکس  با نوردهی های متفاوت بگیرید (من معمولاً سه عکس میگیرم). و درنهایت، آنها را  با هم ترکیب کنید تا تصویر و عرض جغرافیایی پویا تری در ادیت (ویرایش) داشته باشید.

بطور مثال اگر متوجه شدید در تصاویرتان سوژه به خوبی نوردهی و واضح افتاده اما رنگ آسمان از بین رفته می توانید این مشکل را با عکسبرداری در حالت AEB برطرف کنید چرا که دوربین شات مناسبی برای هایلایت ها مثل آسمان آبی میگیرد. از نرم افزار های ادوبی فوتوشاپ و لایت روم برای ادغام و ساخت تصاویر زیبای HDR استفاده کنید. 

نمونه ای از براکتینگ خودکار.
نمونه ای از براکتینگ خودکار.
نمونه ای از گزینه های AEB برای برنامه DJI Go
نمونه ای از گزینه های AEB برای برنامه DJI Go


ویدئو: عکس پروفایل

اگر با پهباد DJI یا مدل های پیچیده تر کار میکنید به احتمال زیاد ضبط فیلم یا پروفایل رنگی به طور پیش فرض روی حالت نرمال تنظیم شده است که برای اکثرعکسبرداری ها مناسب است اما اگر خواستید ویدیوهای حرفه ای و سینمایی تر داشته باشید، پس به پروفایل رنگی نیاز دارید که بتوانید واقعا عالی ویرایش کنید  مثل ” D-Log.یا D-Cinelike” (درجه بندی رنگ) این پروفایل ها راهی برای گرفتن یک تصویر فلت تر (کنتراست کمتر) است زیرا با کاهش کنتراست (تضاد رنگی) جزئیات بیشتری در هایلایت ها و سایه ها نشان داده میشود، بنابراین کمک میکند جزئیات در بخش هایی که خیلی سیاه یا سفید هستند از بین نروند. هر یک از این  تنظیمات  را می توان در نرم افزار های ویرایشگر مانند Adobe Premiere یا Apple Final Cut Pro X کاملاً تنظیم کرد.

امیدوارم این نکات نقطه شروع مفیدی برای بهبود تصاویرهوایی شما باشد.

نمونه ای از منوی Profile Color Profile برای برنامه DJI Go
نمونه ای از منوی Profile Color Profile برای برنامه DJI Go

راستی میتوانید آخرین مطالب ما را از طریق تلگرام و اینستاگرام نیز دنبال کنید. برای عضویت در کانال تلگرام و اینستاگرام بیت گرف روی دکمه زیر کلیک کنید. همچنین فیلم ها با کیفیت های مختلف در یوتیوب هم قرار دارد.

TELEGRAM INSTAGRAM youtube

امتیاز: 0 از ۵ - تعداد رای: 0
اشتراک گذاری این صفحه
پست های مشابه آموزش های مرتبط با مقاله یا آموزشی که در حال مطالعه آن هستید!
گفتگو و سوالات شما در این قسمت میتوانید نظر یا سوال خود را در مورد مقاله یا آموزش مطرح کنید.
دیدگاهتان را بنویسید برای ارسال دیدگاه لازم است در سایت وارد شده یا ثبت نام کنید ...
مطالعه با تمرکز بیشتر
پست های پربازدید هفته 6 پست پربازدید در دسترس شماست!
آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

مهسا سلطانی
دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

مهدی فریدونی
دانلود و نصب اسکریپت motion...

دانلود و نصب اسکریپت motion...

احسان ملائی
دانلود Adobe Firefly | هوش...

دانلود Adobe Firefly | هوش...

مهدی فریدونی
میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

مهسا سلطانی
جداسازی صدای خواننده از موزیک...

جداسازی صدای خواننده از موزیک...

مهدی فریدونی
دوره روتوش
دوره جامع گرافیک و ویدیو
×