آموزش ایلاستریتور, آموزش ها 3 دقیقه 1463

آموزش ایجاد گرادینت خلاقانه در ایلاستریتور | Freeform Gradient

چکیدهاکثر طراحان گرافیک عادت کرده اند که تنها از دو نوع گرادینت در کارهای خود استفاده کنند. Radial Gradient و Linear Gradient. مواقعی کارهای شما نسبت به رقبا متمایز خواهد شد، که از ابزارهای دیگری که نرم افزارها در اختیار شما قرار می دهند استفاده کنید. یکی از آن ها Freeform Gradient هست که شاید […]

اکثر طراحان گرافیک عادت کرده اند که تنها از دو نوع گرادینت در کارهای خود استفاده کنند. Radial Gradient و Linear Gradient. مواقعی کارهای شما نسبت به رقبا متمایز خواهد شد، که از ابزارهای دیگری که نرم افزارها در اختیار شما قرار می دهند استفاده کنید. یکی از آن ها Freeform Gradient هست که شاید کمتر به سراغ آن رفته باشید. در این ساعت از بیت گرف قصد داریم به شکلی خلاقانه از این نوع گردینت استفاده کنیم. پس با ما همراه باشید!

انواع Gradient در ایلاستریتور

نوع اول گرادینت در ایلاستریتور

خطی یا Linear Gradient: گرادینت خطی، متداول ترین نوع گردینت است. جایی که دو یا چند رنگ مختلف در یک راستای عمودی، افقی یا مورب در کنار هم قرار می گیرند و رنگ های آن ها در هم آمیخته می شود.

نوع دوم گرادینت در ایلاستریتور

شعاعی یا Radial Gradient: در این نوع از گرادینت، رنگ ها بصورت شعاعی با هم ترکیب می شود. از آنجا که گرادینت شعاعی باعث ایجاد سایه روشن می ‌شود، در عمق دادن به طرح می‌تواند موثر باشد. به همین دلیل در طراحی لوگوی اپلیکیشن‌ ها بیشتر از این نوع گرادینت استفاده می‌شود.

نوع سوم گرادینت در ایلاستریتور

آزاد یا Freeform Gradient: در این نوع گردینت، می توان بصورت آزاد رنگ های مورد نظر را ترکیب کرد. در این قسمت آبجکت مورد نظر را انتخاب و در پنجره گردینت، روی Freeform Gradient کلیک کنید. بصورت پیش فرض می توانید روی آبجکت خود رنگ های مختلفی را بصورت نقطه ای (Point) تعیین کنید. سپس برای هر نقطه، رنگ دلخواه را انتخاب کنید تا به شکلی خلاقانه آبجکت خود را رنگ آمیزی کرده باشید. افزایش میزان تاثیرگذاری یک رنگ (Spread)، تعیین میزان شفافیت (Opacity)، تغییر نوع گرادینت از نقطه ای به صورت خطی (Line)، از دیگر تنظیماتی است که می توانید در این قسمت به آن دسترسی داشته باشید.

کاربردهای گرادینت در ایلاستریتور

با استفاده از گرادینت در نرم افزارهای گرافیکی مثل ایلاستریتور می توانید به جای اینکه از یک رنگ ساده و ثابت برای طرح تان استفاده کنید، از یک شیب یا طیف رنگی استفاده کنید که باعث می شود طرح شما بسیار چشم نوازتر و زیباتر از قبل شود. نکته قابل توجه اینجاست که می توانید به صورت دلخواه گرادینت هایی که می سازید را شخصی سازی کنید و از رنگ های مدنظرتان در آن استفاده کنید و حتی نحوه ترکیب رنگ ها و اثر گذاری بر روی یکدیگر را تعیین کنید که نمونه ای از آن را در این فیلم آموزشی باهم یاد می گیریم. اگر به دنبال یادگیری حرفه ای تر گرادینت ها هستید، پیشنهاد می کنیم به جامع ترین دوره آموزش ایلاستریتور (مقدماتی، پیشرفته و استادی) سر بزنید.


راهنمای مشاهده فیلم ایجاد گرادینت خلاقانه در ایلاستریتور

دقایق مهم ویدئو

عناوین

از

تا

 کار با Freeform Gradient

00:00

02:15

تنظیمات Freeform Gradient

02:15

04:08



مشاهده آنلاین فیلم آموزش ایجاد گرادینت خلاقانه در ایلاستریتور | Freeform Gradient

برای دسترسی به لینک های دانلود، به صورت رایگان در سایت وارد شوید.
امتیاز: 0 از ۵ - تعداد رای: 0
اشتراک گذاری این صفحه
گفتگو و سوالات شما در این قسمت میتوانید نظر یا سوال خود را در مورد مقاله یا آموزش مطرح کنید.
دیدگاهتان را بنویسید برای ارسال دیدگاه لازم است در سایت وارد شده یا ثبت نام کنید ...
مطالعه با تمرکز بیشتر
پست های پربازدید هفته 6 پست پربازدید در دسترس شماست!
دانلود و نصب اسکریپت motion...

دانلود و نصب اسکریپت motion...

احسان ملائی
دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

مهدی فریدونی
آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

مهسا سلطانی
دانلود Adobe Firefly | هوش...

دانلود Adobe Firefly | هوش...

مهدی فریدونی
میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

مهسا سلطانی
صدا ها و افکتهای صوتی...

صدا ها و افکتهای صوتی...

احسان ملائی
دوره روتوش
دوره جامع گرافیک و ویدیو
×