آموزش ایندیزاین, آموزش ها, گرافیک دیزاین, مقالات آموزشی 17 دقیقه 768

آموزش گام به گام نحوه کار با تصاویر در ایندیزاین

چکیدهدر این مقاله کاربردی به آموزش گام به گام نحوه کار با تصاویر در ایندیزاین می پردازیم.

تصاویر و عکس ها یکی از اساسی ‌ترین عناصر در طراحی گرافیک هستند و نقش مهمی در انتقال پیام بصری به مخاطبین دارند. در دنیای امروز که اطلاعات به ‌سرعت منتقل می ‌شوند، تصاویر می ‌توانند توجه بیننده را جلب کرده و پیام را به‌ طور موثرتر و سریع تر از متن انتقال دهند. در این مقاله قصد داریم به بررسی نحوه مدیریت و کار با تصاویر در نرم ‌افزار ایندیزاین بپردازیم. اگر به دنبال آموزش ایندیزاین هستید و می‌خواهید پروژه ‌های گرافیکی خود را با کیفیتی بالا ارائه دهید، تا پایان این مقاله همراه بیت گرف باشید.

اهمیت تصاویر در ایندیزاین

تصاویر، روح هر پروژه گرافیکی هستند. ترکیب مناسب متن و تصویر در طراحی می ‌تواند تاثیرگذاری محتوا را چند برابر کند. به ‌طور کلی، تصاویر می‌ توانند:

1- جلب توجه مخاطب: مخاطبان به ‌طور طبیعی بیشتر به تصاویر جذب می ‌شوند تا به متون طولانی و پیچیده

2- برانگیختن احساسات: تصاویر توانایی ایجاد ارتباط عاطفی با بیننده را دارند.

3- انتقال واضح پیام: بسیاری از مفاهیم را می ‌توان به کمک تصاویر بهتر از متن توضیح داد.

در نرم ‌افزار ایندیزاین Adobe InDesign، تصاویر در کنار متن ‌ها نقشی کلیدی ایفا می ‌کنند و مدیریت صحیح آن‌ ها می‌تواند کیفیت پروژه را به ‌شدت افزایش دهد. در ادامه، نحوه وارد کردن تصاویر به ایندیزاین و مدیریت عکس ها را به‌صورت کامل توضیح خواهیم داد. برای دیدن آموزش رایگان ایندیزاین و یادگیری کار با تصویر در ایندیزاین حتما به صفحه آموزش های ایندیزاین در وب سایت بیت گرف سر بزنید.

آموزش ایندیزاین

آموزش وارد کردن تصاویر به ایندیزاین

ایندیزاین به شما این امکان را می‌ دهد که تصاویر را به روش ‌های مختلف وارد پروژه کنید. در اینجا به رایج ترین روش های وارد کردن عکس و تصویر به ایندیزاین اشاه می کنیم.

1- استفاده از گزینه  Place

راحت ترین روش وارد کردن تصاویر به ایندیزاین، استفاده از دستور Place است.

از منوی File گزینه Place را انتخاب کنید یا کلید میانبر Ctrl + D (در ویندوز) یا Cmd + D (در مک) را فشار دهید. در پنجره‌ باز شده فایل عکس مد نظر را پیدا کنید. قبل از وارد کردن عکس به ایندیزاین بهتر است با تنظیمات دیگر این پنجره نیز آشنا شوید.

1- گزینه Show Import Options: به شما امکان می ‌دهد تنظیمات پیشرفته ‌ای را برای تصویر یا عکس وارد شده اعمال کنید. این گزینه برای فایل ‌های پیچیده، چند لایه ای یا چند صفحه ‌ای مفید است و به شما امکان می ‌دهد پروژه خود را حرفه ‌ای ‌تر و با دقت بیشتری مدیریت کنید.

به عنوان مثال اگر تصویر شما یک فایل چند لایه ای از نرم افزار فتوشاپ یا ایلاستریتور باشد و قصد وارد کردن ان به ایندیزاین را داشته باشید با فعال کردن تیک گزینه Show Import Options می توانید فقط لایه های خاصی را وارد ایندیزاین کنید، یا امکان فعال یا غیرفعال کردن لایه های خاص در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین می توانید روی پروفایل های رنگی نیز تغییراتی ایجاد کنید.

نکته: پیشنهاد می شود پس از استفاده از گزینه Show Import Options، آن را غیر فعال کنید و فقط در صورت نیاز از این قابلیت ایندیزاین در وارد کردن تصاویر و مدیریت آن ها استفاده کنید.

2- گزینه Replace Selected Item: گزینه Replace Selected Item در ایندیزاین زمانی استفاده می ‌شود که بخواهید یک تصویر موجود در سند را با عکس دیگری جایگزین کنید، بدون اینکه نیاز باشد مجددا کادر تصویر (Frame) یا تنظیمات آن را تغییر دهید. وقتی تصویری را جایگزین می ‌کنید، تمامی تنظیمات مرتبط با Frame  مثل استایل، افکت ها (Effect)، ابعاد و موقعیت عکس حفظ می شود و این یعنی صرفه جویی در زمان.

3- گزینه Create Static Captions: گزینه Create Static Captions در ایندیزاین زمانی استفاده می‌ شود که بخواهید بصورت خودکار توضیحاتی Caption را بر اساس اطلاعات متادیتای Metadata فایل ‌های تصویری اضافه کنید. اگر تصاویر شما شامل متادیتا یا اطلاعاتی مانند نام فایل، توضیحات، عنوان، یا نویسنده باشند، می ‌توانید از این گزینه برای افزودن این اطلاعات به‌ عنوان یک متن زیر تصویر استفاده کنید. این کار در طراحی مجلات، کتاب‌ها، یا مقالات علمی که نیاز به ذکر توضیحات تصاویر دارند و همچنین کاتالوگ‌ ها یا بروشورهای محصول که هر تصویر باید توضیحاتی مانند نام یا شماره محصول داشته باشد بسیار کاربردی است.

در دوره ایندیزاین بطور کامل درباره کپشن گذاری در ایندیزاین و انواع آن صحبت شده است. با تهیه جامع ترین دوره ایندیزاین می توانید وارد دنیای صفحه آرایی شوید.

در جدول زیر خلاصه ای از تنظیمات مربوط به پنجره Place و موارد استفاده هر کدام، قابل مشاهده است.

استفاده از گزینه  Place در ایندیزاین

2- درگ و دراپ  Drag and Drop

اگر نیاز دارید یک یا چند تصویر را به سرعت وارد پروژه کنید و موقعیت آن‌ ها در صفحه برایتان اهمیتی ندارد، این متد بهترین روش برای وارد کردن تصاویر در ایندیزاین است. در نظر داشته باشید، در این روش، ایندیزاین تنظیمات کمتری را در اختیار شما قرار می ‌دهد. در روش Drag and Drop زمانی که عکسی را به یک صفحه خالی در ایندیزاین می ‌کشید، نرم ‌افزار به‌ صورت خودکار یک کادر مناسب با ابعاد تصویر ایجاد می ‌کند اما اگر قبلا کادری ایجاد کرده ‌اید، می ‌توانید تصویر را به داخل آن بکشید تا به ‌طور خودکار جایگزین محتویات کادر شود.

برای پروژه ‌های حرفه ‌ای، پیچیده، یا زمانی که نیاز به کنترل دقیق روی تنظیمات تصویر دارید، بهتر است از روش‌های دیگری مانند Place استفاده کنید.

3- استفاده از پنل کتابخانه  Library

پنل کتابخانه (Library) در ایندیزاین یک ابزار کاربردی است که به شما امکان می ‌دهد عناصر مورد نیاز طراحی، مانند تصاویر، گرافیک ‌ها، لوگوها، و متن‌ های تکراری را ذخیره کرده و در پروژه ‌های مختلف از آن ‌ها استفاده کنید. این ابزار برای صرفه‌جویی در زمان و سازماندهی بهتر بسیار مفید است. عناصر ذخیره‌شده در پنل Library به ‌سادگی با کشیدن و رها کردن در پروژه قابل استفاده هستند.

تکنیک ‌های کار با تصاویر در ایندیزاین

بعد از وارد کردن تصاویر به محیط ایندیزاین، باید آن‌ ها را به ‌صورت حرفه ‌ای مدیریت کنید. ایندیزاین ابزارهای متعددی برای این کار ارائه می ‌دهد که در ادامه به مهم ترین آن ها می ‌پردازیم.

تغییر اندازه تصاویر

در نرم افزار ایندیزاین هر محتوای متنی و یا تصویری، دارای یک قاب و یا به اصطلاح یک فریم (Frame) است. در اکثر مواقع بدون آگاهی از مقدار متن و یا اندازه تصویری که قرار است در ایندیزاین روی آن ها کار کنیم، فریمی را درست می کنیم. اما ممکن است این فریم، کوچکتر و یا بزرگتر از خواسته واقعی ما باشد. به همین خاطر نیاز داریم تا با تنظیماتی که ایندیزاین در اختیار ما قرار داده، محتوای متنی و یا تصویری را با فریمش هم اندازه کنیم. بطور کلی، در ایندیزاین Adobe InDesign، هر تصویر از دو بخش اصلی تشکیل شده است:

1- کادر (Frame): کادر بخشی است که تصویر داخل آن قرار می ‌گیرد و ابعاد و موقعیت آن را در صفحه مشخص می ‌کند. برای تغییر اندازه فریم، از ابزار Selection Tool استفاده کنید. با انتخاب تصویر و کشیدن گوشه‌ های آن، می ‌توانید اندازه فریم تصویر یا عکس را تغییر دهید. همچنین با نگه داشتن کلید Shift، تناسب ابعاد حفظ می ‌شود.

نکته: این تغییر تنها ابعاد فریم را تغییر می ‌دهد و تصویر ممکن است کات شود یا اندازه آن تغییری نکند.

2- تصویر داخل کادر: خود تصویر که می ‌تواند به ‌صورت مستقل از کادر، تغییر اندازه داده شود. برای تغییر ابعاد خود تصویر از ابزار Direct Selection Tool (کلید A) استفاده کنید یا روی دایره ای که روی عکس یا تصویر ظاهر شده کلیک کنید تا دور تصویر به رنگ قهوه ای در آید. بدین صورت تصویر داخل کادر انتخاب شده و حالا می توانید ابعاد آن را تغییر دهید. همچنین با نگه داشتن کلید Shift، تناسب ابعاد حفظ می ‌شود.

تغییر اندازه تصاویر در ایندیزاین

نکته: این تغییر تنها ابعاد تصویر را تغییر می ‌دهد و ابعاد فریم دست نخوره باقی می ماند.

سوال: چگونه می توان به‌طور همزمان ابعاد فریم و تصویر داخل آن را تغییر داد؟

برای تغییر اندازه کادر و تصویر، کلید Ctrl (در ویندوز) یا Cmd (در مک) را نگه دارید. این کار باعث می ‌شود کادر و تصویر با هم تغییر کنند. همچنین با نگه داشتن کلید Shift، تناسب ابعاد حفظ می ‌شود. علاوه بر این با یادگیری Fitting میتوانید ابعاد فریم و تصویر را، هم اندازه کنید. برای یادگیری این موضوع و ده ها مبحث دیگر، به صفحه آموزش رایگان ایندیزاین مراجعه کنید.

آموزش تغییر اندازه فریم در ایندیزاین

آشنایی با Object Styles در ایندیزاین

آبجکت استایل Object Styles‌ در ایندیزاین ابزار قدرتمندی است که به طراحان کمک می‌ کند ظاهر تصاویر را به ‌صورت یکپارچه مدیریت کنند. با استفاده از آبجکت استایل، می ‌توانید تنظیماتی مانند حاشیه، (Stroke)، سایه (Shadow)، شفافیت (Opacity) و… را به چندین تصویر بطور همزمان اعمال کنید. پس در نتیجه برای قالب بندی سریع آبجکت ها یا المان های گرافیکی، از آبجکت استایل استفاده می شود.

برای استفاده از این قابلیت در ایندیزاین، در روش اول لازم است افکت های (Effect) مورد نظر را به تصویر اعمال کنید، سپس به مسیر Window > Styles > Object Styles رفته و استایل را ذخیره کنید تا در صورت لزوم برای تصاویر دیگر بتوانید از این استایل استفاده کنید.

روش دوم این است که از خود پنل آبجکت استایل، تغییرات را به تصویر خود دهید. پنل Object Styles Option شامل 3 قسمت مختلف به شرح زیر است:

1-  Basic Attributes 

در این قسمت می توانید، به ویژگی های اصلی یک آبجکت دسترسی داشته باشید. با توجه به اینکه  ممکن است از متن، داخل آبجکت ها استفاده شود، تمامی ابزارهای کار با متن نیز در این قسمت برای استایل دهی به آبجکت یا تصویر مورد نظر وجود دارد.

2- Effect

در تمام نرم افزارهای شرکت ادوبی، از افکت ها به منظور جذابتر کردن المان های گرافیکی استفاده می شود. در این قسمت از پنجره در Object Styles به افکت های موجود در ایندیزاین دسترسی دارید.

3- Export Options

تنظیمات مربوط به نحوه خروجی گرفتن از تصاویر برای فرمت ‌های مختلفی مانند PDF یا EPUB را می توانید در این قسمت مشخص کنید.

در جدول زیر، مهمترین گزینه های موجود در پنجره Object Style Options نرم ‌افزار ایندیزاین به همراه توضیحات آن‌ ها آورده شده است:

پنجره Object Style Options نرم ‌افزار ایندیزاین

آموزش پنل لینک Links در ایندیزاین

ایندیزاین، به منظور جلوگیری از حجیم شدن فایل نهایی، عکس ها و تصاویر را بواسطه یک لینک و بصورت پیش نمایش در سند و پروژه نمایش می دهد و اطلاعات را در پنلی به اسم Links ذخیره می کند. پنل لینک یکی از ابزارهای مهم ایندیزاین است که برای مدیریت و نظارت بر فایل‌ های وارد شده (مانند تصاویر و گرافیک‌ها) استفاده می ‌شود. این پنل اطلاعات مهمی درباره فایل ‌های وارد شده، مانند وضعیت لینک ‌ها، مکان ذخیره ‌سازی فایل ‌ها و فرمت آن‌ها را نمایش می ‌دهد و به شما امکان می ‌دهد لینک ‌ها را به‌ روز رسانی، جایگزین و یا تغییر دهید.

بطور خلاصه اهمیت پنل لینک در ایندیزاین به شرح زیر است:

1- نظارت بر وضعیت لینک ‌ها: اگر تصویر یا عکس وارد شده به ایندیزاین تغییر کند یا جا به‌ جا شود، پنل لینک به شما اطلاع می ‌دهد.

2- بهبود عملکرد پروژه: با اطمینان از صحت لینک‌ ها، از مشکلاتی مانند کیفیت پایین چاپ یا تصاویر گمشده جلوگیری می ‌شود و بدین صورت اروری در خروجی گرفتن فایل نهایی مشاهده نمی شود.

3- مدیریت سریع: این پنل امکان جایگزینی فایل ‌ها، باز کردن فایل اصلی و به ‌روزرسانی لینک ‌ها را فراهم می‌ کند.

در جدول زیر، مهمترین گزینه های موجود در پنجره Links نرم ‌افزار ایندیزاین به همراه توضیحات آن‌ ها آورده شده است:

آموزش پنل لینک Links در ایندیزاین

دوره ایندیزاین

دوره آموزش ایندیزاین بیت گرف فرصتی عالی برای یادگیری مهارت ‌های حرفه ‌ای در صفحه ‌آرایی و طراحی است. دوره ایندیزاین به شما کمک می‌ کند تا با ابزارها و تکنیک‌ های Adobe InDesign آشنا شوید و پروژه ‌هایی مثل کتاب، مجله، و بروشور را با کیفیت بالا طراحی کنید.

در دوره جامع ایندیزاین بیت گرف بیش از 3 جلسه به کار با تصویر در ایندیزاین اختصاص داده شده که سرفصل آن به شرح زیر است:

روش های وارد کردن عکس یا تصویر به ایندیزاین

فیت کردن عکس ها

کار بر روی کیفیت تصاویر

آشنایی و کار با پنل لینک و نحوه مدیریت عکس ها

بررسی خطاهای احتمالی در پنل لینک و نحوه برطرف کردن آن ها 

مسک کردن تصاویر در ایندیزاین

آشنایی با مفهوم Caption در ایندیزاین

نحوه کپشن نویسی خودکار تصاویر

توضیح تفاوت بین انواع مختلف کپشن نویسی تصاویر

ارتباط ایندیزاین با نرم افزارهای فتوشاپ، لایتروم و ادوبی بریج در کپشن نویسی برای تصاویر

کار با Metadate

توضیح کامل Data Merge در کار با تصاویر

ارتباط بین نرم افزار اکسل با ایندیزاین در ورود داده های تصویری

معرفی و کار با پنل افکت ها

توضیح کامل Object Style

نحوه ساخت استایل برای آبجکت ها

انجام چند پروژه کاربردی به کمک Object Style

نحوه ترکیب کردن پاراگراف و کارکتر استایل با Object Style در صفحه آرایی بروشور و کاتالوگ

دوره تخصصی ایندیزاین مناسب تمام افرادی است که به دنبال ورود به دنیای طراحی گرافیک هستند. با رویکردی کاربردی و پروژه‌ محور، پشتیبانی مستقیم مدرس و جزوه ‌های تکمیلی رایگان. همین حالا اطلاعات و سرفصل های کامل دوره ایندیزاین را مشاهده کنید!

دوره جامع ایندیزاین

نتیجه ‌گیری

ایندیزاین یکی از بهترین ابزارها برای طراحی گرافیک است، اما برای دستیابی به نتایج مطلوب، باید تصاویر را به‌ خوبی مدیریت کنید. در این مقاله تلاش کردیم آموزش کاملی درباره مدیریت و وارد کردن تصاویر در ایندیزاین ارائه دهیم. اگر به دنبال آموزش‌ ایندیزاین هستید، می‌توانید به بخش آموزش رایگان ایندیزاین مراجعه کنید.

امتیاز: 0 از ۵ - تعداد رای: 0
اشتراک گذاری این صفحه
گفتگو و سوالات شما در این قسمت میتوانید نظر یا سوال خود را در مورد مقاله یا آموزش مطرح کنید.
دیدگاهتان را بنویسید برای ارسال دیدگاه لازم است در سایت وارد شده یا ثبت نام کنید ...
مطالعه با تمرکز بیشتر
پست های پربازدید هفته 6 پست پربازدید در دسترس شماست!
دانلود و نصب اسکریپت motion...

دانلود و نصب اسکریپت motion...

احسان ملائی
دانلود اسکریپت Motion Bro v4.5.1...

دانلود اسکریپت Motion Bro v4.5.1...

مهدی فریدونی
آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

مهسا سلطانی
دانلود Adobe Firefly | هوش...

دانلود Adobe Firefly | هوش...

مهدی فریدونی
میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

مهسا سلطانی
صدا ها و افکتهای صوتی...

صدا ها و افکتهای صوتی...

احسان ملائی
دوره روتوش
دوره جامع گرافیک و ویدیو
×