آموزش ایندیزاین, آموزش ها 13 دقیقه 605

معرفی نرم افزار ایندیزاین + ویژگی ها و کاربردهای آن

چکیدهدر این ساعت از بیت گرف، به سراغ معرفی یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای شرکت ادوبی، در زمینه چاپ و صفحه آرایی یعنی ایندیزاین می رویم، ویژگی ها و کاربردهای آن را بررسی می کنیم و سپس به یکی از چالش برانگیزترین سوالات طراحان گرافیک مبنی بر اینکه چرا با وجود نرم افزارهای گرافیکی شناخته […]

در این ساعت از بیت گرف، به سراغ معرفی یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای شرکت ادوبی، در زمینه چاپ و صفحه آرایی یعنی ایندیزاین می رویم، ویژگی ها و کاربردهای آن را بررسی می کنیم و سپس به یکی از چالش برانگیزترین سوالات طراحان گرافیک مبنی بر اینکه چرا با وجود نرم افزارهای گرافیکی شناخته شده تری مثل فتوشاپ و ایلاستریتور، باید وارد دنیای ایندیزاین شد، پاسخ خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

ایندیزاین چیست؟

شرکت ادوبی در سال 1994، نرم افزار PageMaker را از رقیب خود یعنی آدولس خریداری کرد و سپس نام آن را به ایندیزاین تغییر داد. تا جایی که در سال 2002، ایندیزاین تبدیل به بهترین نرم افزار صنعت چاپ و صفحه آرایی شد. ایندیزاین به صورت تخصصی برای قالب بندی و صفحه آرایی کتاب ها، مجلات، روزنامه ها، بروشورها، کاتالوگ ها و هر آن چیزی که در آن متن و عکس در کنار یکدیگر قرار دارند، به کار گرفته می شود. در ایندیزاین بصورت حرفه ای می توان با متن و تصویر کار کرد و با استفاده از ویژگی ها و ابزارهایی که این نرم افزار در اختیار کاربران قرار می دهد، می توان هر نوع چیدمان و ترکیبی را برای آن ها در نظر گرفت. البته برای اینکه کار شما بصورت حرفه ای تری انجام شود، نیاز است در کنار ایندیزاین، از نرم افزارهای دیگر شرکت ادوبی، مثل فتوشاپ و ایلاستریتور نیز استفاده کنید. شما می توانید عکس ها و تصاویر گرافیکی مورد نظر خود را در این دو نرم افزار طراحی کنید و سپس در ایندیزاین، آن ها را به شکلی زیبا و اصولی در کنار هم قرار دهید. بطور کلی ایندیزاین، سازگاری بسیار بالایی با دیگر نرم افزارهای شرکت ادوبی و همچنین نرم افزارهای مایکروسافت، مثل Word و Excel دارد. در نهایت می توانید فایل نهایی خود را در نهایت کیفیت، چاپ و یا در فرمت PDF و بصورت الکترونیکی منتشر کنید.

چرا ایندیزاین؟!
چرا ایندیزاین؟!

ویژگی ها و کاربردهای ایندیزاین

اغلب روزنامه های روز، مجلات، نشریات معتبر، کتاب ها و… که در تیراژهای بالایی منتشر می شوند، بطور اختصاصی توسط نرم افزار ایندیزاین ساخته شده اند. ایندیزاین بطور ویژه برای کار با متون و تصاویر و ترکیب این دو در کنار هم استفاده می شود. همچنین می توانید در ایندیزاین، به راحتی با تعداد صفحات زیادی کار کنید. بدون اینکه اینکار برای شما سخت و طاقت فرسا شود! زیرا وجود ابزارهای حرفه ای در کار با صفحات، قابلیت ایجاد متن های چند ستونه، پشتیبانی کامل از زبان فارسی، امکانات پیشرفته برای ویرایش متون بطور خودکار، سازگاری بالا با نرم افزار Word، همه و همه باعث شده اند تا ایندیزاین با سرعتی باورنکردنی به خواسته های شما پاسخ دهد.

اما امروزه، طراحان گرافیک شناخت کمتری درباره نرم افزار ایندیزاین نسبت به دو نرم افزار گرافیکی دیگر شرکت ادوبی، یعنی فتوشاپ و ایلاستریتور دارند و اگر پروژه ای مرتبط با صفحه آرایی و کار با اسناد چند صفحه ای داشته باشند، ترجیح می دهند از نرم افزارهای دیگری نسبت به ایندیزاین استفاده کنند. اینجاست که باید درباره قدرت های ایندیزاین در صفحه آرایی و برتری آن نسبت به رقبای خود صحبت کرد و به یکی از مهمترین سوال طراحان گرافیک پاسخ داد، اینکه چرا باید سراغ نرم افزار ایندیزاین رفت؟!

ترکیب متن و تصویر در ایندیزاین
ترکیب متن و تصویر در ایندیزاین

چرا ایندیزاین؟!

برای پاسخ به این سوال باید دید که هدف شما برای ورود  به دنیای گرافیک چیست. اگر قصد دارید وارد حوزه ویرایش و ادیت عکس شوید، به نرم افزاری جز فتوشاپ فکر هم نکنید. اگر هدف شما ایجاد تصاویر گرافیکی و کارتونی است، ایلاستریتور بهترین گزینه است. اما اگر به حوزه چاپ و صفحه آرایی علاقه دارید و این فیلد را برای فعالیت حرفه ای خود انتخاب کرده اید، باید بدانید که ایندیزاین به بهترین شکل ممکن پاسخگوی نیاز شما خواهد بود. اغلب طراحان گرافیک اعتقاد دارند که با وجود فتوشاپ و ایلاستریتور نیازی به استفاده از ایندیزاین نیست!!! در این قسمت دلایل برتری ایندیزاین در صفحه آرایی را نسبت به نرم افزار فتوشاپ و ایلاستریتور بررسی خواهیم کرد.

کیفیت

همانطور که می دانید نرم افزارهای گرافیکی به دو دسته پیکسلی و وکتوری تقسیم می شوند. فایل های پیکسلی پس از زوم زیاد، کیفیت خود را از دست می دهند، در سوی دیگر، فایل های وکتوری در زوم و بزرگنمایی زیاد هم کیفیت اولیه خود را حفظ خواهند کرد. افرادی که پروژه های چاپی و صفحه آرایی خود را با فتوشاپ انجام می دهند باید بدانند که ایندیزاین برخلاف فتوشاپ، نرم افزاری وکتوری (برداری) است و این به معنای بالاتر بودن کیفیت کار خواهد بود. زیرا در جهان امروزی، افراد بسیاری کتاب ها، مجلات، روزنامه ها و مواردی از این قبیل را بصورت الکترونیکی مطالعه می کنند. به همین خاطر فایل نهایی باید کیفیت بالایی داشته باشد تا مخاطبان بتوانند به راحتی تصاویر و متون مورد علاقه خود را ببینند و مطالعه کنند. پس وکتوری بودن ایندیزاین، مزیتی بسیار خوب در مقایسه با فتوشاپ، برای این نرم افزار محسوب می شود. جالب است بدانید که ایلاستریتور هم مانند ایندیزاین نرم افزاری وکتوری است. پس چه عاملی باعث برتری ایندیزاین خواهد بود؟!

اهمیت وکتوری بودن نرم افزار ایندیزاین
اهمیت وکتوری بودن نرم افزار ایندیزاین

تک صفحه ای یا چند صفحه ای؟!

شما برای دیزاین یک کتاب یا نشریه، با صفحات زیادی روبرو هستید. پس باید نرم افزاری که ابزارهای بیشتری در جهت راحتی کار با چندین صفحه، در اختیار شما قرار می دهد را انتخاب کنید. همانطور که می‌دانید، ایلاستریتور برای کار با اسناد تک صفحه ای، مثل طراحی جلد کتاب، طراحی پوستر و کارت ویزیت قوی تر از ایندیزاین عمل می کند. زیرا ابزارها و قابلیت هایی که ایلاستریتور برای کار با اسناد تک صفحه ای در اختیار شما قرار می دهد بسیار قوی تر و بهتر از ایندیزاین است و در مدت زمان کمتر و بهینه تری می توانید به نتیجه نهایی برسید. اما اگر بخواهید یک کتاب 100 صفحه ای را داخل ایلاستریتور دیزاین کنید، به معنای واقعی کلمه پیـــــر خواهید شد!!!

ایندیزاین بخاطر وجود پنل مخصوص کار با صفحات، وجود صفحات Parent، ابزارهای مختص ویرایش خودکار متن و ترکیب راحت متن با تصاویر، شما را راحت تر به مقصد می رساند. اینگونه است که در کنار انجام پروژه، از کار کردن با نرم افزار مورد نظر، لذت هم خواهید برد.

ما در بیت گرف به دنبال این هستیم تا بطور کامل، شما را با نرم افزار ایندیزاین آشنا کنیم تا خودتان متوجه این نکته شوید که ادعای ما مبنی بر برتر بودن ایندیزاین نسبت به ایلاستریتور و فتوشاپ، در زمینه چاپ و صفحه آرایی، ادعایی درست است.

جمع بندی

در پایان نیز بطور خلاصه مقایسه ای بین سه نرم افزار ایندیزاین، ایلاستریتور و فتوشاپ انجام شده است. لازم به ذکر است که این مقایسه صرفا بر اساس اهداف خاصی مثل کار با متن و تصویر، کیفیت بالای فایل نهایی و کار با اسناد چند صفحه ای انجام شده است.

فاکتور مورد بررسی

Photoshop

Illustrator

InDesign

وظیفه

ویرایش عکس

ایجاد تصاویر گرافیکی

ایجاد پروژه های متن محور

کیفیت (وکتوری – پیکسلی)

پیکسلی

وکتوری

وکتوری

توانایی کار با صفحات زیاد

ضعیف

ضعیف

قوی

سازگاری با نرم افزاهای واژه پرداز

سازگاری کم

سازگاری کم

سازگاری بالا


راهنمای مشاهده فیلم آموزشی معرفی نرم افزار ایندیزاین + ویژگی ها و کاربردهای آن

دقایق مهم ویدئو

عناوین

از

تا

معرفی نرم افزار ایندیزاین

00:00

01:10

مقایسه ایندیزاین با فتوشاپ و ایلاستریتور

01:10

04:26



مشاهده آنلاین فیلم آموزش معرفی نرم افزار ایندیزاین + ویژگی ها و کاربردهای آن

برای دسترسی به لینک های دانلود، به صورت رایگان در سایت وارد شوید.
امتیاز: 0 از ۵ - تعداد رای: 0
اشتراک گذاری این صفحه
پست های مشابه آموزش های مرتبط با مقاله یا آموزشی که در حال مطالعه آن هستید!
گفتگو و سوالات شما در این قسمت میتوانید نظر یا سوال خود را در مورد مقاله یا آموزش مطرح کنید.
دیدگاهتان را بنویسید برای ارسال دیدگاه لازم است در سایت وارد شده یا ثبت نام کنید ...
8 دیدگاه به گفتگوی ما بپیوندید و نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید ...
کاربر بیت گرف 1401/12/22

سلام وقت همه عزیزان بیت گرف بخیر و شادی باشه انشاالله
روش تدریس اقای طهوری بسیار عالیست
خدا قوت

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/12/23

    سلام وقت بخیر
    خوشحالیم که از آموزش ها رضایت دارید.

    محمدسبحان طهوری 1402/04/13

    سلام و عرض ادب خدمت شما

    از رضایت شما بسیار خوشحالم. ممنون از وقتی که برای درج نظر ارزشمندتون گذاشتید.

      تیم پشتیبانی بیت گرف 1402/04/13

      سلام وقت بخیر
      سپاس از شما جناب آقای طهوری عزیز.

مهدی علیزاده 1401/09/06

با سلام و احترام
تبریک میگم جناب طهوری 👏🙏
بسیار خوشحالم از اینکه آموزش شما رو در بیت گرف میبینم و بسیار ذوق و شوق دارم که آموزشهای بعدی شما رو دنبال کنم🌹
مطمئنا آموزشهای شما، اشتیاق مارو نسبت به این حوزه بیشتر خواهد کرد😊❤️
با آروزی پیشرفتهای بیشتر برای شما

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/09/06

    سلام وقت بخیر
    سپاس از شما و همراهی تان.

    محمدسبحان طهوری 1401/09/06

    سلام جناب علیزاده عزیز...
    سپاس از پیام شما و توجهی که نسبت به این پست داشتید. امیدوارم آموزش های بعدی هم، مورد رضایت شما و همراهان بیت گرف قرار بگیره.
    ممنونم ازتون

      تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/09/06

      سلام و عرض ادب
      سپاس از زحمات شما جناب طهوری.

مطالعه با تمرکز بیشتر
پست های پربازدید هفته 6 پست پربازدید در دسترس شماست!
آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

مهسا سلطانی
دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

مهدی فریدونی
دانلود و نصب اسکریپت motion...

دانلود و نصب اسکریپت motion...

احسان ملائی
دانلود Adobe Firefly | هوش...

دانلود Adobe Firefly | هوش...

مهدی فریدونی
میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

مهسا سلطانی
جداسازی صدای خواننده از موزیک...

جداسازی صدای خواننده از موزیک...

مهدی فریدونی
دوره روتوش
دوره جامع گرافیک و ویدیو
×