5 نکته برای سازماندهی کامپوزیشن ها در افترافکت

منظم و مرتب بودن در After Effects میتواند دشوار باشد، به خصوص زمانی که با یک تیم کار میکنید یا مجبور هستید چندین بار به یک پروژه مراجعه کنید. خوشبختانه، چندین ویژگی در این نرم افزار تعبیه شده است که به سازماندهی کامپوزیشن های شما کمک میکند.

5 نکته کاربردی برای سازماندهی کامپوزیشن ها در افترافکت
1 – لیبل رنگ – Label Colors
اولین راه، استفاده از لیبل ها است، همان چیزی که به هر لایه افتر افکت رنگ میدهد. میتوانید با کلیک بر روی کادر لیبل رنگ (label color box)، برای هر لایه آنها را تغییر دهید.
همچنین گزینه Select a Label Group به شما امکان میدهد تمام لایه ها را با لیبل رنگ مشابه به هم انتخاب کنید. زمانی که با چندین لایه یک مدل (type) مانند لایه های متنی کار میکنید این گزینه به آسان تر شدن کار به شما کمک میکند.
قابلیت دیگری که لیبل ها در اختیارتان میگذارند، امکان تنظیم رنگ های پیش فرض برای رسانه های مختلفی است که در افتر افکت با آنها کار میکنید. برای انجام این کار به مسیر Edit > Preferences > Labels بروید، از آنجا میتوانید پیشفرضهای لیبل ها را تنظیم کنید و حتی ظاهر و اسم آنها ها را سفارشی کنید.


2 – نشانگرها – Markers
احتمالاً قبلاً چند بار از مارکرها در افتر افکت استفاده کرده اید، اما خیلی از کاربران متوجه گزینه های مختلف این قابلیت برای سازماندهی کامپوزیشن ها نمیشوند.
با استفاده از کلید میانبر در قسمت اعداد صفحه کلید، مارکرها را اضافه کنید. اگر یک لایه انتخاب کرده اید، یک مارکر روی آن لایه اضافه میشود. اگر هیچ لایه ای انتخاب نشده باشد، یک مارکر به کامپوزیشن تایم لاین اضافه میکند.
همچنین میتوانید مارکرها را از Marker Bin (که در سمت راست تایم لاین) به کامپوزیشن تایم لاین درک یا بکشید. برای حذف، روی آن کلیک راست کرده و Delete this Marker را انتخاب کنید، یا کلید Ctrl را همراه با کلیک روی مارکر نگه دارید تا حذف شود. (خواهید دید که مکان نما به یک جفت قیچی تبدیل میشود).
در نهایت روی یک مارکر دوبار کلیک کنید تا تنظیمات Composition Marker باز شود، از اینجا میتوانید لیبل های متنی را به مارکر اضافه و رنگ، طول و موارد دیگر را سفارشی کنید.


3 – استفاده از قالب پروژه – Template برای سازماندهی کامپوزیشن ها
ایده خوبی است همیشه دارایی های پروژه خود را با ایجاد پوشه در پنل پروژه سازماندهی کنید. با این حال، انجام این کار برای هر پروژه جدید میتواند به یک فرآیند خسته کننده تبدیل شود. خوشبختانه میتوانید یک الگوی پیشفرض تنظیم کنید تا هر زمان که یک پروژه افترافکت جدید ایجاد میکنید، به طور خودکار باز شود.
این به شما امکان میدهد یک ساختار پوشه سازمان یافته در پنل پروژه خود ایجاد کنید، و سپس هر بار که یک پروژه جدید ایجاد میکنید، آن پروژه راهاندازی میشود و در نتیجه در زمان صرفهجویی میکنید.
برای تنظیم یک الگوی پروژه، به Edit > Preferences > New Project بروید، از آنجا فایل پروژه افترافکتی را که ایجاد کرده اید انتخاب کنید تا به الگوی پروژه شما تبدیل شود.


4 – اعمال افکت ها بر روی لایه های تنظیم – Adjustment Layers
اگر فوتیج اورجینال شما بزرگتر از اندازه comp (کامپوزیشن) است، میتوانید با اعمال افکت روی لایه های Adjustment سرعت رندر را افزایش دهید. (یا به طور متناوب، فوتیج خود را از قبل ترکیب کنید تا اندازه آن را به اندازه کامپوزیشن خود تغییر دهید).
وقتی فوتیج را برای اندازه کوچکتر کاهش میدهید، افکت ها همچنان روی کل کلیپ در اندازه پیش فرض اعمال میشوند. بنابراین، افکتهای اعمال شده روی فوتیج های 4k در یک کامپیوتر 1080p همچنان به گونهای رندر میشوند که گویی4k هستند.
اعمال افکت ها بر روی یک adjustment layer (که به اندازه کامپ است) راه خوبی برای حل این مشکل است و بیش از آنچه نیاز دارید رندر نمیشود.

5 – افکت هایی را که مادام استفاده میشوند را پری رندر کنید
به عنوان یک مثال تصور کنید در یک آژانس تبلیغاتی فعالیت میکنید و افکت هایی وجود دارد که برای تبلیغات هر مشتری دوباره استفاده میشوند – چیزهایی مانند ترنزیشن ها، انیمیشنهای متنی، یا آیکون های رسانههای اجتماعی.
در اینجا یک رویکرد برای این وضعیت وجود دارد تا سازماندهی کامپوزیشن ها بهتر شود: یک پروژه افترافکت قبلی را به پروژه فعلی خود وارد کنید و ترکیب مورد نیاز را کپی کنید، مشکل اینجاست که شما با وارد کردن فایلهای زیادی که به آنها نیاز ندارید (زمانهای رندر طولانیتر میشود) پروژه خود را افتضاح میکنید.
در عوض، توصیه میکنیم آن افکتها را با یک کانال آلفا رندر کنید، سپس در آینده، هر زمان که نیاز به استفاده از آنها داشتید، کافی است یک فایل را وارد کنید، در نهایت سرعت رندرگیری همه چیز در نرم افزار بالا میرود چرا که افترافکت فقط یک کلیپ کوتاه در مقابل هر دارایی اصلی (و فریمهای کلیدی مرتبط، افزونهها و غیره) رندر میکند.

نکات ویژه برای سازماندهی کامپوزیشن ها
- پلاگین ها: اگر میخواهید در After Effects سازماندهی بیشتری داشته باشید، تعداد زیادی پلاگین شخص ثالث وجود دارد که به شما در انجام این کار کمک میکند. اسکریپت های AE را بررسی کنید. آنها چندین پلاگین دارند که برای بهینه سازی گردش کار شما در کامپ ها و سازماندهی بیشتر، طراحی شده اند. به این موارد نگاه کنید: Declutter، Workflower، KBar 2، Save Actions و Free Compose.
- اضافه کردن خط زیر _ underscore: در افترافکت، یک زیرخط در ابتدای نام کامپوزیشن اصلی خود اضافه کنید. اینکار، کامپوزیشن شما را در بالای پنل پروژه قرار میدهد و پیدا کردن کامپوزیشن اصلی را زمانی که نیاز به مراجعه و بازدید مجدد از پروژه را دارید، بسیار آسان میکند.
راستی میتوانید آخرین مطالب ما را از طریق تلگرام و اینستاگرام نیز دنبال کنید. برای عضویت در کانال تلگرام و اینستاگرام بیت گرف روی دکمه زیر کلیک کنید. همچنین فیلم ها با کیفیت های مختلف در یوتیوب هم قرار دارد.

درباره تیم تولید محتوا
تیم تولید محتوای بیت گرف متشکل از افراد با استعداد در زمینه گرافیک، ویدیو ، سینما، انیمیشن و ... است تا بهترین مطالب و نکات را با شما در میان بگذارد.
نوشته های بیشتر از تیم تولید محتوامطالب زیر را حتما بخوانید
-
آموزش تغییر جهت پاورقی در ایندیزاین به 2 روش | Footnote
31 بازدید
-
حل مشکل هوش مصنوعی فایرفلای فتوشاپ
98 بازدید
-
مرتب کردن حرفه ای متن ها در ایندیزاین | Baseline Grid
84 بازدید
-
سبک زندگی سالم برای گرافیک دیزاینرها
112 بازدید
-
آموزش ساخت نور حجمی در افترافکت | Volumetric Light
792 بازدید
-
دانلود فتوشاپ 2024 (Adobe Photoshop 2024 v25.0.0.Beta)
256 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید