تمدید جشنواره نوروز به درخواست شما شروع تا مشــاهـده جشنـــواره
آموزش افتر افکت, آموزش پریمیر, آموزش ها 37 دقیقه 489

سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر

چکیدهمقدمه ای بر مقاله سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر | آپدیت 1401/05/03 | مدت زمان لازم برای مطالعه : 20 دقیقه مانند بسیاری از توسعه‌ دهندگان نرم‌افزار، Adobe لیستی از سیستم پیشنهادی برای افترافکت را در اختیار شما قرار می‌ دهد. با این حال اکثر لیست‌های سیستم پیشنهادی برای افترافکت فقط اصول اولیه مورد […]

مقدمه ای بر مقاله سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر | آپدیت 1401/05/03 | مدت زمان لازم برای مطالعه : 20 دقیقه

مانند بسیاری از توسعه‌ دهندگان نرم‌افزار، Adobe لیستی از سیستم پیشنهادی برای افترافکت را در اختیار شما قرار می‌ دهد. با این حال اکثر لیست‌های سیستم پیشنهادی برای افترافکت فقط اصول اولیه مورد نیاز برای اجرای نرم‌افزار توسط سخت‌ افزار را پوشش می‌دهد و امکان ارائه بهترین عملکرد سخت‌ افزار با استفاده از نرم‌ افزارهای پیشنهادی را ندارند. ازآنجایی که در این لیست‌ ها ناهماهنگی به چشم می‌خورد، در ادامه مجموعه‌ معیارهای مناسب انتخاب سخت‌ افزار منتشر شده‌ است. این راهنمایی به شما کمک میکند تا یک کیس و در کل یک سیستم مناسب برای کار با تمام نرم افزار های ادوبی را جمع آوری کنید.


معرفی سخت‌ افزارها به‌ عنوان عوامل مهم در سیستم پیشنهادی برای افترافکت

  • پردازنده (CPU)
  • کارت گرافیک (GPU)
  • حافظه (RAM)
  • ذخیره‌ سازی (هارد درایو)
  • درایو صوتی (کارت صوتی)

مانند بسیاری از توسعه‌ دهندگان نرم‌ افزار، Adobe لیستی از سیستم پیشنهادی برای افترافکت را در اختیار شما قرار می‌دهد. این امر سبب اطمینان خاطر شما از هماهنگی سخت‌افزارتان با نرم‌افزار ارائه شده، خواهد شد. با این حال اکثر لیست‌های سیستم پیشنهادی برای افترافکت فقط اصول اولیه موردنیاز برای اجرای نرم‌افزار توسط سخت‌افزار را پوشش می‌دهد و امکان ارائه بهترین عملکرد سخت‌افزار با استفاده از نرم‌افزارهای پیشنهادی را ندارند. از سویی دیگر این لیست‌ها ممکن است منسوخ شده باشند و یا نسخه‌های قدیمی سخت‌افزاری را ارائه نمایند.

از آنجایی که در این لیست‌ها ناهماهنگی به چشم می‌خورد، در ادامه مجموعه‌ معیارهای مناسب انتخاب سخت‌افزار منتشر شده‌است، دلیل این امر حصول اطمینان از هماهنگی و تناسب میان سیستم پیشنهادی برای افترافکت است. بر اساس تمام تست‎های صورت گرفته، در ادامه لیست سخت‌ افزارهای پیشنهادی برای افترافکت آورده شده‌ است.

بررسی اهمیت پردازنده (CPU) به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت

یکی از مهم ترین فاکتورهای که در سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر باید به آن توجه کرد، انتخاب پردازنده (CPU) مناسب و مطلوب است. پردازنده در واقع بخش اصلی پردازش سیستم و لپ تاپ شما را بر عهده دارد و اگر موقع خرید انتخاب خوبی نداشته باشید، حین کار کردن با این نرم افزارها با مشکلاتی مواجه خواهید شد. البته به این موضوع هم توجه داشته باشید که لزوما نیاز نیست قوی ترین پردازنده (CPU) بازار را تهیه کنید! و با یک پردازنده سطح متوسط هم می توانید به نتایج خوبی در افترافکت و پریمیر برسید.

شرکت ادوبی هر ساله نسخه های جدید نرم افزارهایش را منتشر می کند که ما در هر نسخه شاهد تغییراتی در نوع استفاده از منابع سخت افزاری سیستم توسط نرم افزارهای این شرکت هستیم. اما این به این معنی نیست که با انتشار هر نسخه جدیدی از نرم افزارهای افترافکت، پریمیر، فتوشاپ و … شما هم باید این نسخه ها را نصب کنید و سیستم تان را به صورت مداوم ارتقا دهید. در واقع باید با بررسی های مناسب یک پردازنده (CPU) مطلوب انتخاب کنید که متناسب با یکی از نسخه های این نرم افزارها باشد و کار شما را به خوبی انجام دهد. چون نسخه های جدید افترافکت و پریمیر 1 الی 2 درصد با نسخه های قبل اختلاف دارند که آن هم در عملکرد اصلی این نرم افزارها نیست و عمدتا مربوط به تغییرات جزئی و اضافه شدن چندین قابلیت برای کارکرد بهتر و بهینه تر است.

بهترین پردازنده (CPU) برای افترافکت و پریمیر چیست؟

در حال حاضر بر اساس امتیاز سایت های بنچمارک معتبر که امتیاز پردازنده (CPU) های مختلف را برای کار با افترافکت بررسی و منتشر می کنند، پردازنده  AMD TR Pro 5975WX 32 Core بالاترین امتیاز را به عنوان سریع ترین پردازنده (CPU) مناسب افترافکت دارد. اما از آنجایی که محصولات شرکت ادوبی بهترین کارایی و عملکرد را با محصولات شرکت Intel دارند، پیشنهاد ما به عنوان بهترین و سریع ترین پردازنده (CPU)  جهت خرید سیستم مناسب برای افترافکت و پریمیر، پردازنده Intel Core i9 12900K 8+8 Core می باشد که با اختلاف 8 امتیاز در رده سوم لیست بنچمارک قرار دارد.

با این توضیحات متوجه شدید که قوی ترین پردازنده های مناسب برای افترافکت و پریمیر و همچنین سایر محصولات شرکت ادوبی، چه مدل هایی و از چه شرکت هایی هستند. اما آیا اگر ما نتوانیم یکی از پردازنده هایی که در لیست بنچمارک دسته بندی شدند را به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر خریداری کنیم، نباید انتظار عملکرد خوبی را از این نرم افزارها داشته باشیم؟ پاسخ این سوال خیر است! یعنی در واقع به این شکل نیست که اگر شما یک پردازنده خوب و یا یک کارت گرافیک مناسب و … نداشته باشید، باید قید کار کردن با نرم افزارها را بزنید. چون خیلی فاکتورهای دیگر در کار کردن روان با افترافکت و پریمیر موثر هستند که عملا نیاز نیست برای شروع کار با این نرم افزارها به دنبال قوی ترین قطعات سخت افزاری باشید. ما در دوره جامع افترافکت و دوره جامع پریمیر نکاتی را برای کار کردن بهینه با این نرم افزارها بیان کردیم که حتی با داشتن سیستم متوسط و ضعیف هم بتوانید عملکرد مطلوبی را در کار کردن با این نرم افزارها داشته باشید.

پردازنده عالی Intel Core i9 12900K 8+8 Core
رتبه‌بندی مطلوبیت پردازنده‌ ها برای خرید pc برای پریمیر


بررسی اهمیت کارت گرافیک (GPU) به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت

برای استفاده از نرم افزارهای گرافیکی خصوصا نرم افزارهای شرکت محبوب ادوبی، علاوه بر بقیه قطعات سخت افزاری، نیاز به کارت گرافیک (GPU) هم دارید. پردازنده گرافیکی یا کارت گرافیک (GPU) کار پردازش عملیات های گرافیکی را انجام می دهد و برای استفاده از نرم افزارهای پریمیر و افترافکت ضروری است. شما برای استفاده از اکثر پلاگین ها و افکت ها به توان کارت گرافیک (GPU) نیاز دارید و کارت گرافیک موردنظر باید با نسخه نصبی نرم افزار هم هماهنگ باشد یعنی هر کارت گرافیکی مناسب هر نسخه ای از افترافکت و پریمیر نمی باشد.

کارت گرافیک (GPU) همچنین برای استفاده روان و افزایش سرعت رندر فایل ها در در افترافکت و پریمیر بسیار مناسب است. بنابراین برای اینکه بهترین سیستم برای پریمیر و افترافکت را خریداری کنید، باید به تمام این موارد توجه داشته باشید.

بهترین کارت گرافیک (GPU) برای افترافکت و پریمیر چیست؟

در حال حاضر بر اساس امتیاز سایت های بنچمارک معتبر که امتیاز کارت گرافیک (GPU) های مختلف را برای کار با افترافکت بررسی و منتشر می کنند، کارت گرافیک GeForce RTX 3090 Ti 24GB بالاترین امتیاز را دارد و در نتیجه بهترین و سریع ترین کارت گرافیک به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر محسوب می شود. همانطور که در بخش بررسی پردازنده (CPU) توضیح دادیم، پردازنده های شرکت Intel عملکرد بهتر و سازگاری خوبی با نرم افزارهای شرکت ادوبی دارند. حالا برای کارت گرافیک (GPU) هم همین وضعیت برقرار است و در اینجا هم با دو شرکت بزرگ یعنی NVIDIA و AMD روبرو هستیم که محصولات شرکت ادوبی با کارت گرافیک های ساخته شده توسط شرکت NVIDIA سازگاری بهتری دارند. همانطور که امتیازات کارت گرافیک های مختلف را در این تصویر مشاهده می کنید، برترین و قوی ترین کارت گرافیک (GPU) قرار گرفته در لیست معرفی شده توسط بنچمارک، کارت گرافیک بینظیر ساخته شده توسط شرکت NVIDIA است که فوق العاده است.

اما در نظر داشته باشید کار اصلی را در نرم افزارهای گرافیکی مثل افترافکت و پریمیر، پردازنده مرکزی انجام می دهد و شما جهت خرید سیستم مورد نیاز جلوه های ویژه و تدوین با افترافکت و پریمیر باید توجه اصلی تان به پردازنده (CPU) باشد و در مرحله بعد به سراغ خرید کارت گرافیک (GPU) مناسب بروید. همینطور نیاز نیست در شروع کار به فکر خرید قوی ترین کارت گرافیک بازار باشید، چرا که با کارت گرافیک های میان رده و متوسط بازار هم می توانید بهترین نتیجه را از افترافکت و پریمیر دریافت کنید.

افترافکت به چه مقدار VRAM (حافظه کارت گرافیک) نیاز دارد؟

جهت خرید سیستم مناسب برای تدوین و جلوه های ویژه با پریمیر و افترافکت، علاوه بر انتخاب کارت گرافیک مناسب و سازگار با این دو نرم افزار، باید به حافظه آن هم توجه ویژه داشته باشید. از حافظه پردازنده گرافیکی (VRAM) برای پردازش های گرافیکی استفاده می شود که خصوصا در پردازش های سنگین اهمیت دارد. میزان حافظه کارت گرافیک (VRAM) در تدوین ویدیوهای 4K و کار با پلاگین های سنگین افترافکت اهمیت بالایی دارد که پیشنهاد ما خرید کارت گرافیک هایی با حداقل حافظه 4 گیگابایت می باشد.

وجود چندین کارت گرافیک (GPU) سبب بهبود عملکرد خواهد شد ؟

در حالی که افترافکت‌ها به لحاظ فنی قابلیت پشتیبانی از چندین کارت تصویر، به صورت همزمان را دارا می‌باشند، اما تجربه نشان داده‌ است این کار سطح کارایی مورد انتظار را چندان بالاتر نخواهد برد. در حالت کلی سیستم مناسب تدوین و افکت زمانی که از کارت تصویر یکتا استفاده می‌کند عملکرد و کارایی بهتری را نسبت به کارت تصویر چندگانه از خود نشان می‌دهد.

آیا کارت گرافیک Quadro یک سیستم مناسب برای افترافکت محسوب می‌شود یا خیر؟

کارت Quadro به عنوان یک سیستم پیشنهادی برای افترافکت بسیار مناسب می‌باشد، اما برای اکثر کاربران کارت GeForce گزینه مطلوب‌ تری است، زیرا این کارت‌ها نه‌ تنها مقرون به صرفه‌ تر هستند بلکه قابلیت اجرای بیشتر عملکردهای کارت Quadro را به صورت همزمان دارند. از سویی دیگر کارت‎های Quadro کمی بیشتر قابل اطمینان هستند زیرا می‌توان در شرایط کاری پیچیده به آن‌ها اعتماد نمود. اما برای اکثر کاربران همان GeForce پیشنهاد میشود چرا که سازگاری بالاتری با نرم افزار های ادوبی و پلاگین های آن دارد.

کارت گرافیک مناسب برای افترافکت

کارت گرافیک های شرکت NVIDIA یا AMD به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت مناسب هستند؟

به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر همانطور که در کمی قبل تر هم اشاره کردیم، محصولات شرکت ادوبی بهترین سازگاری و هماهنگی را با کارت گرافیک های شرکت NVIDIA دارند، بنابراین گزینه اول برای خرید کارت گرافیک از محصولات این شرکت می باشد. اما این موضوع به این معنی نیست که کارت گرافیک های شرکت AMD مناسب افترافکت و پریمیر نیستند! بلکه این کارت گرافیک ها بسیار هم قدرتمند هستند و می توانید از محصولات این شرکت هم استفاده کنید. پس برای خرید سیستم مناسب برای افترافکت به این نکات توجه ویژه داشته باشید تا بعدا حین کار با این نرم افزارها، خصوصا وقتی نسخه جدیدی ارائه می شود، به مشکل عدم شناسایی کارت گرافیک توسط نرم افزارهای افترافکت، پریمیر، فتوشاپ و … برنخورید.

سیستم مناسب برای تدوین و جلوه های ویژه

بررسی کارت حافظه (RAM) به عنوان عامل مهم در پیشنهاد سیستم برای افترافکت

باتوجه به طول، وضوح تصویر و پیچیدگی‌های پروژه شما، افترافکت می‌تواند از مزایای وجود مقدار زیادی حافظه (RAM) استفاده کند. وجود مقادیر بیشتر حافظه به افترافکت اجازه می‌دهد که پیش‌نمایش‌های بیشتری را در حافظه ذخیره نماید که در نهایت موجب افزایش انعطاف‌ پذیری در هنگام پخش می‌شود. استفاده از یک SSD به عنوان یک عامل سرعت دهنده در سیستم مناسب افترافکت می‌تواند تا حدودی برخی از عملکرد‌ها را بهبود ببخشد، اما این نکته را به خاطر داشته باشید که هیچ هارد یا SSD به اندازه رم سرعت ندارند. ارتقا رم اولویت مهم تری از ارتقا HDD به SSD است.

افترافکت به چه میزان حافظه (RAM) نیاز دارد؟

مقدار حافظه (RAM) مورد نیازدر سیستم مناسب افترافکت به وضوح پروژه شما، عمق و تعداد فریم‌ هایی که به طور مداوم به آن نیاز دارید، بستگی دارد. برای تعیین مقدار حافظه ایده‌آل، می‌توانید از فرمول ریاضی زیر استفاده نمایید:

[ثانیه‌های مطلوب بازپخش]× [FPS]× [ارتفاع در پیکسل‌ها] ×[عرض در پیکسل‌ها] ×[تعداد بیت در هر کانال]/ 2147483648+3

برای مثال: در یک کامپ 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه ، برای پلی کردن حدود 25 ثانیه شما به میزان رم 32 تا 96 گیگابایت نیاز دارید! اما واقعا لازم است شما این کامپ را پلی کنید؟ گاها بله ، پس اگر کار شما به این صورت حرفه ای است باید در تامین منابع مشکلی نداشته باشید.

برای مثال: در یک کامپ 1080 با نرخ 30 فریم بر ثانیه ، برای پلی کردن حدود 25 ثانیه شما به میزان رم 8 تا 24 گیگابایت نیاز دارید! و این یک حالت ایده آل مطلوب است که شما میزان رم حدود 16 تا 32 گیگابایت را داشته باشید.

مقدار رم مورد نیاز برای افترافکت

توجه داشته باشید که مقیاس استفاده از حافظه (RAM) به صورت خطی در ارتباط با تعداد فریم است، بنابراین اگر پروژه‌های شما 60FPS باشد، شما به دوبرابر حافظه نشان داده‌ شده در بالا نیاز خواهید داشت.

اگر شما معمولا با پروژه‌های ساده سرو کار دارید، توصیه ما به شما استفاده از حافظه (RAM) 32 یا 64 گیگابایتی است. به خاطر داشته باشید اگر همزمان از افترافکت و برنامه‌های دیگر استفاده می‌کنید، به همان میزان به حافظه‌ی بیشتر نیاز دارید. حتما مقدار رم مورد نیاز خود را برای استفاده همزمان از سایر برنامه‌ها، تنظیم نمایید، این‌کار را از قسمت Edit > Preferences > Memory انجام دهید.



بررسی محل ذخیره‌سازی (هارد درایو) به‌عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت

معمولا اهمیت قابلیت ذخیره‌ سازی در کارهای گرافیکی و ویرایش فیلم نادیده گرفته می‌شود. این درحالی است که پردازنده و کارت تصویر بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، اما باید این نکته را مد نظر داشت که اگر سیستم ذخیره‌سازی شما قادر به ادامه کار نباشد، هیچ یک از پردازنده‌ها و کارت‌های تصویر قابل استفاده نخواهند بود. نکته حائز اهمیت این است که نه‌ تنها باید انواع هارد درایو‌ها را شناخته و متناسب با نیازتان آن را انتخاب کنید، بلکه باید از یک هارد درایو با کیفیت به‌ عنوان سیستم مناسب برای افترافکت استفاده نمایید که کارایی و عملکرد را به حداکثر میزان ممکن برساند.

از چه نوع هارد درایوی به عنوان سیستم مناسب افترافکت می‌توان استفاده نمود؟

در حالت کلی سه نوع هارد درایو به عنوان سیستم مناسب افترافکت و برای کارهای ویرایش ویدیو وجود دارد:  SSD, NVMe و پلاتر سنتی. از این بین، هارد درایو پلاتر سنتی کمترین سرعت ممکن را دارد اما ظرفیت آن نسبت به SSD, NVMe بیشتر بوده و بسیار ارزان قیمت هستند. به همین دلیل است که آن‌ها قابلیت ذخیره‌سازی داده‌ها برای طولانی مدت را دارند اما معمولا هارد درایو پلاتر سنتی برای استفاده مستقیم و مداوم توصیه نمی‌شود. سرعت SSD‌ها به مراتب بسیار بیشتر از هارد درایو پلاتر سنتی بوده و نیز گران‌ قیمت می‌ باشد. این هارد درایو‌ها برای طیف گسترده‌ ای از مصارف نظیر پشتیبانی از داده‌های سیستم‌عامل و برنامه‌ها، ذخیره‌سازی پروژه‌ ها و رسانه‌ هایی که شما به‌ صورت جدی بر روی آن‌ها کار می‌کنید و یا به‌ عنوان حافظه نهان سیستم شما بسیار مناسب هستند. درحالت کلی هارد درایو‌ NVMe به دو صورت (M.2 و U.2) توزیع و ارائه می‌شود، هر کدام از آن‌ها به صورت قابل توجهی از SSD سریع‌ تر هستند. در حالت کلی هارد درایو‌ NVMe حدود 30 درصد از SSD گران‌ تر است اما در عوض تا 5 برابر سریع‌ تر می‌باشند! در اکثر موارد کاربران شاهد افزایش کارایی هارد درایو‌ NVMe به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت نخواهند بود، زیرا  یک SSD بسیار مدرن، سرعت مورد انتظار کاربر را فراهم می‌کند بنابراین نیازی به صرف هزینه بیشتر نخواهد بود. رایج‌ ترین دلیل برای استفاده از هارد درایو‌ها این است که سرعت نوشتن سیستم را بالا می‌برند به این معنا که شما به سهولت و سرعت قادر خواهید بود که قبل از رونویسی، فریم‌ها را از RAM Preview بر روی درایو بنویسید.

کدام نوع هارد درایو بهترین کارایی را به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت دارد؟

بسته به بودجه و سطح عملکرد مورد انتظار کاربر، ما به شما چهار نوع هادر درایو را توصیه می‌کنیم:

– هارد درایو پیشنهادی اول: هارد درایو SSD یک سیستم پیشنهادی پریمیر و افترافکت محسوب می‌شود زیرا دارای سیستم‌عامل و بیس مطلوب برای نصب افترافکت می‌باشد. در حالت کلی SSD به شدت توصیه می‌شود زیرا، سرعت اجرای برنامه‌ها را تا حد زیادی افزایش داده و بهبود می‌بخشد.

سیستم مناسب افترافکت

– هارد درایو پیشنهادی دوم: برای فایل‌ های پروژه (SSD/M.2 NVMe) – در حالت کلی هارد درایو مذکور یک  سیستم پیشنهادی برای افترافکت است، زیرا سبب تفکیک مناسب فایل‌های پروژه و حافظه پنهان درایور می‌شود. برای طیف وسیعی از کاربران، SSD استاندارد و مدرن کارایی مطلوبی دارد، اما اغلب یک هارد درایو NVMe نیز می‌تواند مفید و کاربردی باشد.

– هارد درایو پیشنهادی سوم: ذخیره‌ سازی اختصاصی رسانه (SSD/M.2 NVMe). استفاده از SSD اختصاصی، سبب افزایش عملکرد و کارایی حافظه پنهان دیسک شما خواهد شد. گاهی اوقات ارتقاء هارد درایو  NVMe سبب دستیابی سریع‌ تر به خواسته‌های مورد انتظار کاربر می‌شود. از سویی دیگر مهم‌ ترین مزیت آن افزایش 20 درصدی سرعت نوشتن حافظه پنهان دیسک می‌باشد.

ملزومات لازم برای تهیه سیستم مناسب افترافکت و تدوین

– هارد درایو پیشنهادی چهارم: هارد درایو پلاتر – این محصول قابلیت ذخیره‌سازی طولانی مدت داده‌ها را برای کاربران فراهم می‌کند، بنابراین دیگر SSD لازم نیست. در چنین موقعیتی یک هارد دیسک سنتی بزرگ‌ تر به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت بسیار کاربردی و ایده‌آل می‌باشد زیرا به مراتب ارزان‌ تر از هارد درایو SSD است. (این هارد درایو برای ذخیره فایل ها، فوتیج ها ، ملزومات کمکی، رندر نهایی و …) است.

hdd مناسب برای افترافکت

آیا می‌توان یک پروژه افتر افکت را از طریق درایو خارجی (هارد اکسترنال) ویرایش نمود؟

 از نظر فنی کاربران قادر به ذخیره‌ سازی و نگهداری داده‌ های پروژه و فیلم‌های خود بر روی هارد درایو خارجی می‌باشند. علاوه بر آن کاربران قادر به ویرایش داده‌ها از طریق هارد درایو خارجی نیز خواهند بود. در حالت کلی این یکی از شایع‌ترین دلایل در خصوص استفاده از این نوع هارد درایو‌ها به عنوان یک سیستم پیشنهادی برای افترافکت در نزد طیف وسیعی از کاربران می‌باشد. ما به شدت توصیه می‌کنیم که یک درایو داخلی به اندازه کافی بزرگ داشته باشید تا بتوانید قبل از ویرایش، کلیه فایل‌های خود را در درایو محلی کپی نماید. در حالت کلی هارد درایو‌های خارجی برای تهیه نسخه پشتیبان و بایگانی بسیار فوق‌العاده هستند اما برای استفاده دائمی مناسب نخواهند بود.


بررسی سخت‌ افزار درایو صوتی به عنوان سیستم پیشنهادی برای افترافکت

 در حالت کلی صدا دغدغه اصلی گرافیست‌ ها نمی‌ باشد اما کیفیت صدا بخش بسیار مهمی در ویرایش ویدیو محسوب می‌شود. طیف گسترده‌ای از درایو‌ های صوتی وجود دارد که از آن‌ جمله می‌توان به درایو‌های صوتی آنبرد بر روی مادربرد نظیر PCI-E و USB DAC اشاره نمود.

آیا درایو صوتی آنبرد می‌تواند به‌عنوان یک سیستم پیشنهادی برای افترافکت کافی و مطلوب باشد؟

امروزه کیفیت درایو‌های صوتی آنبرد که اغلب بر روی مادربرد‌ها تعبیه شده‌اند، به طور چشمگیری ارتقاء یافته‌ است. با این حال به‌ علت قرارگیری تراشه صوتی PCB بر روی اغلب مادربردها، گاهی اوقات سبب بروز مشکلات صوتی شده و کیفیت صدا کاهش می‌ یابد، بنابراین به عنوان یک سیستم پیشنهادی برای افترافکت توصیه نمی‌ شود. در حالت کلی این امر تاثیر عمده‌ ای در هنگام کار با خروجی‌ های دیجیتال برای استریو یا 5.1 ایجاد نمی‌کند، اما سبب کاهش کیفیت صدا در هنگام استفاده از هدفون یا بلندگوهای آنالوگ می‌ شود.

آیا کارت‌ های صدا PCI-E یا USB DAC به‌عنوان یک سیستم پیشنهادی برای افترافکت محسوب می‌شوند؟

در حال حاضر استفاده از USB DAC برای کارهای ویرایشی بسیار توصیه می‌شود، زیرا USB DAC علاوه بر افزایش فوق‌ العاده کیفیت صوت، سبب کاهش میزان تضاد با افترافکت می‌شود و امکان انتخاب گسترده‌ ای برای ورودی‌ها و خروجی‌ های مورد نیاز کاربران را فراهم می‌آورد. در حالی که کارت‌ های صدا سبب افزایش میزان کیفیت صدا با هزینه‌های نسبتا پایین می‌شوند، اما غالبا این کارت‌ها در هنگام کار با نرم‌ افزارهای گوناگون نظیر افترافکت دچار مشکل می‌شوند، که باید از لحاظ فنی بتوانید این مشکل را حل کنید.

کارت صدا برای تهیه سیستم مناسب افترافکت

یک توصیه برای دوستانی که می خواهند با نرم افزارهای ادوبی کار کنند: 1 – CPU را از پردازنده های شرکت Intel انتخاب کنید. 2 – GPU را از کارت های گرافیک نوع NVIDIA که تعداد CODA CORE آن بالا باشد، انتخاب کنید. همچنین دارای قابلیت OPEN CL نیز باشد.

توصیه دیگر این که: شاید فرق بین کارت گرافیک 20 میلیون تومانی و کارت گرافیک 5 میلیون تومانی حدود چند درصد باشد که حتی ممکن است اصلا به کار شما نیاید و عملا محسوس نباشد! در افتر افکت موضوع های کاری مختلفی وجود دارد، برای مثال کسی به صورت تخصصی Color Grading انجام می دهد، کس دیگری VFX و نفر بعدی COMPOSITION و … ! پس سیستم مورد نیاز این افراد در صورت نگاه عمیق، فرق خواهد کرد. پس سعی کنید هزینه ی خود را جایی انجام دهید که بتوانید به صورت محسوس پیشرفت سیستم خود را مشاهده کنید.


راستی میتوانید آخرین مطالب ما را از طریق تلگرام و اینستاگرام نیز دنبال کنید. برای عضویت در کانال تلگرام و اینستاگرام بیت گرف روی دکمه زیر کلیک کنید. همچنین فیلم ها با کیفیت های مختلف در آپارت و یوتیوب هم قرار دارد.

TELEGRAM INSTAGRAM youtube    APARAT

امتیاز: 0 از ۵ - تعداد رای: 0
اشتراک گذاری این صفحه
پست های مشابه آموزش های مرتبط با مقاله یا آموزشی که در حال مطالعه آن هستید!
گفتگو و سوالات شما در این قسمت میتوانید نظر یا سوال خود را در مورد مقاله یا آموزش مطرح کنید.
دیدگاهتان را بنویسید برای ارسال دیدگاه لازم است در سایت وارد شده یا ثبت نام کنید ...
62 دیدگاه به گفتگوی ما بپیوندید و نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید ...
کاربر بیت گرف 1401/03/22

سلام و وقت بخیر
سوالی داشتم...
میخواستم بدونم که آیا دانلود برنامه هایی مثل maya و یا nuke و افتر افکت و... از سایت هایی مثل **** درست هست و آیا این برنامه ها قابل اعتماد هستند یا بهتر است که به صورت پک خریداری شوند و یا کلا اصلا فرقی نمیکند؟؟

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/03/22

    سلام وقت بخیر
    از اعتبار دیگر سایت ها مطلع نیستیم ولی هر فایلی را از سایت بیت گرف دانلود کنید مورد تایید است چون تست شده هستند؛ اما در نهایت در بحث استفاده از نرم افزارها به دلخواه شماست اگر تمایل داشتید دانلود کنید و اگر تمایل داشتید نرم افزار موردنظر را خریداری کنید و به صورت ماهیانه به دلار پول بپردازید بابت آن.

حسینعلی رئیسی جزی 1400/08/27

سلام خدمت آقای اعتمادی
لطفا یک لیست مطلوب قطعات مورد نیاز برای جمع کردن سیستم برای کار با پریمیر و افترافکت برام بفرستید
خیلی لطف میکنید
ممنونم

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1400/12/19

    سلام وقت بخیر
    توضیحات و اطلاعات کامل در همین مقاله خدمت شما ارائه شده است لطفا مطالعه کنید.

کاربر بیت گرف 1400/08/04

با عرض سلام و درود خدمت شما استاد گرانقدر
بنده حدود 5 ماه است که وارد دنیای گرافیک شدم و کارم رو با نرم افزار افتر افکتس شروع کردم
میخواستم بدونم برای بودجه تا 25 میلیون تومان چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1400/12/23

    سلام وقت بخیر
    از مقاله همین صفحه استفاده کنید و قیمت ها را از مراکز فروش استعلام بگیرید.

کاربر بیت گرف 1400/05/30

با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده مطالب این مقاله رو در تاریخ 1400/5/30 مطالعه می کنم و سوالم اینه که آیا با این مشخصات سیستمم میتونم after 2021 رو اجرا کنم؟
i7 10700f
64gb ram 3600Mg/hz
B560 plus auros
Rtx 3060 6Gb
ssd 512Gb

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1400/12/27

    سلام وقت بخیر
    بله میتوانید.

کاربر بیت گرف 1400/02/30

سلام
برای i7 8700k چه فن خنک کننده ای پیشنهاد می کنید؟

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/10

    سلام وقت بخیر
    برای پیدا کردن پاسخ جامع تر با یک مهندس اسمبل مشورت کنید.

کاربر بیت گرف 1400/02/28

سلام ، و خسته نباشید میگم به تیم بیت گرف ، میخواستم بدونم پیشنهادتون برای کم هزینه ترین سیستم برای کار تدیون و افترافکت چی هست ، مثلا چه مدل هایی از چه قطعاتی و جمع هزینه تو این تایم چقدر میشه ؟ تا جایی که ممکنه سیستم تو رده ضعیف ها متوسط باشه نه خیلی ضعیف ولی با پایین ترین قیمتی که ممکنه

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/10

    سلام وقت بخیر
    با توجه به توضیحات این مقاله و بودجه ای که دارید میتوانید خرید کنید متاسفانه اطلاع از قیمت ها نداریم و باید از مراکز اسمبل و فروشگاه ها استعلام بگیرید.

کاربر بیت گرف 1400/02/14

سلام
آیا کارت گرافیک در کیفیت فیلم بعد از خروجی گرفتن از پریمیر تاثیر داره
چون کیفیت فیلم من پایین میاد بعد از خروجی گرفتن همه فرمت ها رو امتحان کردم از همه هم مشاوره گرفتم ولی کسی نتونست درستش کنه

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/11

    سلام وقت بخیر
    نه در سرعت رندر موثر است؛ برای کیفیت خروجی باید تنظیمات دیگری را بررسی کنید که در دوره جامع پریمیر و افترافکت نحوه خروجی گرفتن با کیفیت بالا تدریس شده است میتوانید سر بزنید.

کاربر بیت گرف 1400/01/25

سلام ممنون از اطلاعت مفیدتان
الان باتوجه به مقالتون در مورد رم میخواستم بونم من که ۳۲g رم با سرعت ۳۲۰۰ دارم میتونم یک پروژه ی ۴k رو رندرینگ کنم (اگه کنم حدوده چه قدر طول میکشه و اگه نه که چه مقدار رم نیاز دارم(البته سقف مادربردم تا ۱۲۸g)

    ارسطو اعتمادی 1400/01/31

    سلام وقت بخیر شما با رم 8 هم میتونید از پروژه 4 کی خروجی بگیرید. مهم کار کردن و نمایش real time هست که 32 بیشتر برای 1080 استفاده میشود. البته من خودم از رم 32 فرکانس بالا هم 4 کی به راحتی استفاده میکنم.

کاربر بیت گرف 1400/01/13

سلام
بابت توضیحات جامع شما از شما سپاسگزارم
جسارتا برای خرید و یا ارتقا لپتابم ازتون کمک میخواستم
فعالیتم در قسمت تولید محتوا می باشد و با تدوین و افتکر افکت کار می کنم .
به دلیل هنگ کردن زیاد سیستم کار 3D رو کنار گذاشتم و 2D کار می کنم
لپتابم HP envy dv6-7250ca هست با
مشخصات
Cpu cori7 2.4 GHz
رم 8
هارد HDD
گرافیک 660m
متاسفانه GPU این گرافیک توسط شرکت adobe پشتیبانی نمیشود
و طی صحبت های با پشتیبانی ادوبی داشتم
بهم پیشنهاد دادن سیستم جدیدی را برای استفاده از Gpu انتخاب کنم.
هنوز در مرحله تحقیق به سر می برم که با جستجوی "گرافیک اکسترنال" به لینک شما وارد شدم
حالا برای حل مشکل 3 راه کار برایم مطرح شده که از شما کمک می خواهم

آیا به نظر شما
• سیستم لپتاب رو با خرید رم و هارد SSD ارتقا بدم؟
• لپتاب جدیدی بخرم ؟
• از گرافیک اکسترنال استفاده کنم؟

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/12

    سلام وقت بخیر
    اگر بودجه کافی دارید سیستم یا لپ تاپ جدید تهیه کنید که توصیه ما خرید سیستم است.

کاربر بیت گرف 1399/11/28

سلام
خیر دوست عزیز
الان سیستم من 16 گیگ رم داره و کم میاره برای کارهای موشن و برای پرویو گرفتن به مشکل میخورم
سی پی یو corei7 6700
Ssd
برای افتر و پریمیر مهمترین پارامترها سی پی یو و رم و هارد مناسبه
اگه بودجتون محدوده بیخیال کارت گرافیک بشید تا هر موقع بودجتون ردیف شد بخرید و اضافه کنید به سیستم
یه نکته دیگه هم کارت گرافیک های انودیا که هسته کودا زیادی دارن بخرین که اونم فقط به درد رندر گرفتن میخوره و همین رندر گرفتنو سی پی یو هم میتونه انجام بده البته با یکم سرعت کمتر نسبت به کارت گرافیک
پس پیشنهاد من اینه برا کسایی که میخوان برا افتر سیستم ببندن
مهمترین چیزا سی پی یو قوی رم بالا و هارد ssd یا m2

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/16

    سلام وقت بخیر
    در استفاده از نرم افزارهای ادوبی تمام قطعات سیستم اهمیت دارند خصوصا کارت گرافیک که به روان اجرا شدن نرم افزار و اجرای خیلی از افکت ها و همچنین رندر کمک میکند.
    اگر به مشکل برخوردید عوامل دیگری در آن دخیل هستند مانند نصب نسخه ناصحیح بر روی سیستم (دقت داشته باشید نصب شدن یک نرم افزار دلیل بر سازگاری آن با سیستم شما نیست، سازگاری یعنی تمام قسمت های نرم افزار و خود نرم افزار به درستی کار کنند و از منابع سیستم به صورت نرمال بهره ببرند و ارورهای متعدد دریافت نکنید).
    لطفا با توجه به مواردی که در مقاله ذکر کردیم پیش برید و نسبت به ارتقا یا تعویض سیستم اقدام کنید.

کاربر بیت گرف 1399/11/11

برای کار با پریمیر چطور ساخت تیزر و موزیک ویديو چ سیستمی پاسخگو هست

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/17

    سلام وقت بخیر
    در همین مقاله به صورت مفصل توضیح دادیم؛ لطفا مطالعه کنید.

کاربر بیت گرف 1399/11/06

واقعا متشکرم
لطفی که از شما با خوندن این‌مقاله شامل من شد به یاد ماندنی خواهد بود
ممنون که انسان خوبی هستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/17

    سلام وقت بخیر
    خوشحالیم کاربردی بوده برای شما.

کاربر بیت گرف 1399/09/03

سلام

عنوان مقاله سیستم پیشنهادی برای افترافکت و پریمیر است ولی در متن فقط به افترافکت اشاره شده است. آیا برای پریمیر هم همین سیستم را پیشنهاد می کنید؟
تشکر

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/01/28

    سلام وقت بخیر
    بله برای هر دو است.

کاربر بیت گرف 1399/07/19

با عرض سلام و وقت بخیر. ممنونم بابت توضیحاتی که فرمودین.
جسارتاً برای موشن گرافیک دو بعدی (معرفی محصول و تیزرهای اینستاگرامی) هم نیاز به سخت افزار قوی هست یا میشه با بودجه ی کمتری (نسبت به کارهای سه بعدس و جلوه های ویژه) سیستم مورد نیاز رو تهیه کرد؟
سپاسگزارم

    ارسطو اعتمادی 1399/07/20

    سلام وقت بخیر باید سیستم مناسب و بهینه رو با توجه به بودجه تون تایین و انتخاب کنید.

محمد حسن کمالی نیا 1399/07/18

سلام ببخشید کارت گرافیک GTX 1050 Ti هم برای این کار ها پاسخگو هست.
با تشکر از شما

کاربر بیت گرف 1399/05/28

سلام این سیستم برای کارهای گرافیکی و افترافکت روی کلیپ های آموزشی کوتاه و متوسط مناسبه؟
cpu: core i 5-2400-3.10GHz
ram: ddr3 4 GB
vga: nvidia geforce GT 520
mainboard:giga ga-p61
hdd: 1TB
برای ارتقا پیشنهادتون چیه؟

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/02/06

    سلام وقت بخیر
    متاسفانه ضعیف است و نیاز به ارتقا کل سیستم است اما برای کارهای ساده و روی نسخه های قدیمی افترافکت جوابگو است.

کاربر بیت گرف 1399/05/14

سلام جناب اعتمادی
من تحقیق زیادی کردم برای انتخاب سی پی یو
به این نتیجه رسیدم که چون تو نرم افزار های ادوبی قابلیت مالتی تسکینگ خیلی مهمه
و از طرفی بنچمارک های رندر تو رایزن ها خیلی بالاتره اینتل هاست
بهتره از سی پی یو های رایزن استفاده بشه چون هسته های مجازیشون بیشتره از لحاظ بنچمارک هم بالاترن
به نظر شما
این سیستم به درد فتوشاپ و افتر افکت و دایمنشن و رندر میخوره یا نه
چون به صورت تخصصی ۳ بعدی کار میکنم
Ryzen 3 3300X
B450 tuf Pro Gaming
Nvidia 1650
Ram 32 gig 3600

    تیم پشتیبانی بیت گرف 1401/02/08

    سلام وقت بخیر
    سیستم مناسبی است اما شرکت ادوبی سازگاری بهتری با شرکت اینتل دارد و توصیه میکنیم از اینتل استفاده کنید تا به مشکل نخورید.

کاربر بیت گرف 1399/05/12

ببخشید کارت گرافیک NVIDIA GEFORCE GTX 1650 SUPER مناسبه واسه این کارا چون زیاد نمی تونم هزینه کنم.

    ارسطو اعتمادی 1399/05/13

    سلام وقت بخیر
    بله

کاربر بیت گرف 1399/05/10

سلام .
منمی خوام با ادوبی پریمیر فیلم تدوین بکنم .آیا این سیستم مناسبه ؟ چونکه می خوام سیستمم رو ارتقا بدم.
ram :8gb ddr4
Cpu: intel core i5 9600k 3.7 ghz
Gpu :nvidia gtx titan x
512 گیگ اس اس دیm2 .

    ارسطو اعتمادی 1399/05/11

    سلام وقت بخیر
    سیستم مورد نیاز بر روی سایت موجود هست لطفا مطالعه کنید.

      کاربر بیت گرف 1399/05/14

      سلامی دوباره .
      چشم چک می کنم

کاربر بیت گرف 1399/03/14

سلام میخواستم بپرسم گرافیک 1050 GTX هم توسط افتر افکت پشتیبانی میشه؟
با نرم افزار MSI Afterburner که به افترافکت نگاه می کنم انگار افتر افکت هیچ استفاده ای از گرافیک نمیبره
و فقط از سی پی یو استفاده می کنه که اونم دور ور 50 تا 60 درصد ازش کار میکشه

افترافکت من هم نسخه ی 2018 هست، فکر می کنین مشکل از کجاست؟

    ارسطو اعتمادی 1399/04/08

    سلام وقت بخیر
    لیست کارت گرافیک های پشتیبانی شده در پریمیر 2020 این مطلب را بروی سایت مشاهده کنید

کاربر بیت گرف 1399/02/23

سلام دوست عزیز اول تشکر میکنم بابت سایت خوب و کاملتون خسته نباشید
من یه سیستم دارم که میخوام فقط برای یاد گیری افتر افکت و استفاده از کلیپ های ویدیویی زیر نیم ساعت استفاده کنم ایا این سیستمم جوابگو هست
intel cr pentium R
Cpu G3220 @ 300gh 300gh
Ram 4
گرافیک gf 9500 1Gb
هارد. یک ترا
لطفا بگید کدوم نسخه افتر افکت رو نصب کنم
لطفا میکنید پاسخ بدید ممنون میشم

    ارسطو اعتمادی 1399/04/09

    سلام وقت بخیر
    مشخصات سیستم مورد نیاز بر روی سایت هست لطفا مطالعه کنید
    در خدمتتان هستیم.

کاربر بیت گرف 1399/02/20

سلام من اگر کارت گرافیک rx580 8gig داشته باشم دیگه نمیتونم با افتر افکت موشن گرافیک بسازم ؟

    ارسطو اعتمادی 1399/04/09

    سلام وقت بخیر
    لیست کارت گرافیک های پشتیبانی شده در سایت موجود است لطفا مطالعه کنید.

کاربر بیت گرف 1399/01/27

سلام. وقت بخیر:
یه سوال که داشتم اینه که چجور یه سریا با سیستم ها معمولی با فتوشاپ و یا با افتر افکت کار میکنن.
و چرا یه عده از لب تاب استفاده میکنن؟

    ارسطو اعتمادی 1399/04/18

    سلام وقت بخیر
    با هر سیستمی می توانید کار کنید.

محمود نظارات 1399/01/12

سلام، وقت بخیر .
چرا درمورد مادربورد و خنک کننده صحبت نکردین؟!

    ارسطو اعتمادی 1399/01/14

    سلام وقت بخیر بیس اصلی کار رو صحبت کردیم این هارو میتونید با سرچ ساده ای پیدا کنید.

کاربر بیت گرف 1399/01/08

سلام و درود خسته نباشید
من علاقه ی زیادی به چنین نرم افزارها و ویرایش ویدیو و افکت گذاری دارم.
اما متاسفانه سیستم من جواب افتر افکت رو نمیده.
شما نرم افزاری می شناسید که تقریبا مانند افترافکت باشه اما سبک تر و کار باهاش راحت تر باشه. نرم افزاری که بشه روی فیلم و عکس جلوه های ویژه به کار برد، متن گذاری کرد و افکت روی متن گذاشت و...
یه نرم افزاری مثل نرم افزارهای ویوا ویدیو و ویدیو شو و کین مستر برای اندروید...

ممنون میشم اگر می شناسید معرفی کنید.

    ارسطو اعتمادی 1399/01/14

    سلام وقت بخیر
    hit film رو تست کنید.

کاربر بیت گرف 1399/01/05

سلام بنده با این سیستم میتونم پروژه سنگین با افتر افکت اجرا کنم؟
intel core i 7 9750
16 ram
Geforce RTX 2070 GDDR5 8gb
Cache 12mb

    ارسطو اعتمادی 1399/01/14

    سلام وقت بخیر
    سوالتان از لحاظ سوال اشتباه است.

کاربر بیت گرف 1398/11/23

سلام، مقاله خوبی بود ولی چرا حرف از افترافکت 2015 میزنید با اینکه تاریخ نگارش مقاله برای 2019 هست!؟

    ارسطو اعتمادی 1398/11/24

    سلام وقت بخیر
    این یک تاریخ زمانی است یک مبدا زمانی که افترافکت های نسخه قبل 2015 و بعد 2015 از هم فرق دارند.
    برای درک بیشتر مقاله توصیه به خواندن چندین باز ان است.

کاربر بیت گرف 1398/11/21

cpui7/9800k
min asus H110
RAM16
گرافیک1030
سلام و درود
این مشخصات خوبه برای تدوین و کمی افتر؟

    ارسطو اعتمادی 1398/12/04

    مشخصات لازم در سایت موجود است تطابق دهید

علیرضا زارعان 1398/10/10

سلام
برای ساخت انیمیشن با افتر افکت چه سیستمی نیاز هست ؟!

    ارسطو اعتمادی 1398/10/14

    سلام کور ای 7 فرکانس بالا و بیشتر
    رم 16 و بالاتر
    گرافیک 6 و بیشتر

      کاربر بیت گرف 1399/02/29

      کارت گرافیک GTX۱۶۶۰ti برای مخاطب نیمه حرفه ای که بیشتر با کامپوزیشن ها و کالر گرید کار میکنه مناسب خست

        ارسطو اعتمادی 1399/04/09

        سلام وقت بخیر
        بله.

کاربر بیت گرف 1398/09/15

احسنت بر شما!
علاقه شدیدی به کار با افترافکت و جلوه های ویژه دارم...!
برای کارای حرفه ای حداقل 50 ملیون تومن سرمایه لازمه برای جور کردن سیستم
بزرگترین معضل همین سیستم هست حتی پردازنده Core i7 چهار هسته ای من که همه بازیارو راحت اجرا میکنه با رم 16 پروژه ها و افکت های ساده رو به سختی اجرا میکنه خیلی سیستم خفنی میخواد ایکاش اینطور نبود...

    ارسطو اعتمادی 1398/09/15

    سلام وقت بخیر
    شما میتوانید با هزینه 25 میلیون برای یک کیس (تاریخ 15 اذر 98) یکی از بهترین سیستم هارو جمع کنید تا بشه با افترافکت کار کرد. باید مطابق نمودار های این مقاله اقدام کنید.

مطالعه با تمرکز بیشتر
پست های پربازدید هفته 6 پست پربازدید در دسترس شماست!
دانلود و نصب اسکریپت motion...

دانلود و نصب اسکریپت motion...

احسان ملائی
آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

آموزش هوش مصنوعی استیبل دیفیوژن...

مهسا سلطانی
دانلود Adobe Firefly | هوش...

دانلود Adobe Firefly | هوش...

مهدی فریدونی
دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

دانلود اسکریپت Motion Bro v4.0.4...

مهدی فریدونی
میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

میدجورنی رایگان و نحوه استفاده...

مهسا سلطانی
دانلود پلاگین FilmImpact Transition v4.7.2...

دانلود پلاگین FilmImpact Transition v4.7.2...

مهدی فریدونی
دوره روتوش
دوره جامع گرافیک و ویدیو
×